Equip 3delsarcs

Administració, traducció i xarxes socials:

La Cristina i la Laia són catalanes locals que treballen a temps parcial a l’empresa, totes dues parlen perfectament l’espanyol i el català i tenen un anglès competent. Cada setmana ajuden el director general en el funcionament del nostre servei i són una part fundamental de l’equip 3delsarcs. La Laia es va unir a nosaltres abans que comencés l’institut i ara és una estudiant a temps complet, però encara treballa regularment amb la producció de vídeos, fotos, traduccions de subtítols de gràfics i xarxes socials. La Cristina és la traductora principal per al director general i ajuda en la gestió de comptes de les xarxes socials (Facebook) i en la correspondència de l’empresa. També, com la Laia, treballa a temps parcial i és una estudiant que fa classes de matemàtiques després de l’escola per als nens de les famílies locals. És una part important del nostre equip, el director general agraeix de tot cor tenir-les a totes dues com a amigues i com a membres de l’equip. Hem recopilat una base de dades de multi lingüistes que tenen habilitats de servei al client i coneixements de xarxes socials, que fem servir per assignar a cada client el seu account manager que treballarà directament amb el client i sota la supervisió del director general.

La Gemma és la nostra traductora principal i l’ajudant del director general. S’encarrega de l’administració de les xarxes socials dels clients i els missatges, així com de dirigir l’equip. És de Catalunya i estudia traducció. És trilingüe i fluent en tots tres idiomes tant oralment com per escrit. És una membre important de l’equip, treballa de manera professional i amb una clara ètica laboral. A més, li agrada gaudir de la feina, la qual cosa és essencial per la nostra política de l’empresa.

Departament d’informàtica:

La duplicació de les pàgines web dels clients, el disseny, el manteniment, la codificació i tot allò que requereixi la informàtica ho duu a terme Abdón. Abdón té totes les habilitats necessàries per a la nostra empresa i els nostres clients, per a prosperar i avançar cap al futur com el nostre propi Samurai informàtic. L’Abdón és un noi amb molt de talent, aprèn amb rapidesa i té una ètica de treball professional brillant. A més, és trilingüe: parla català, castellà i anglès. Gaudeix molt amb la seva feina descobrint nous softwares o programant. Treballa des de casa, on hi passa la major part del temps jugant online. L’Abdón és molt bon informàtic i tenim molta sort de tenir-lo a l’equip i com a amic.

L’Ariadna (Ari) és una ex jugadora de la secció espanyola de futbol i ha jugat per equips de gran prestigi internacional, com ara el FCB, fins i tot ha estat fitxada pel Tottenham. Com l’Abdon, és experta i genuïna en informàtica i s’adequa totalment al perfil del nostre departament d’informàtica i de l’empresa. Actualment estudia i viu a Barcelona. Li agraïm molt que s’hagi incorporat en el nostre equip.

Director general:

En William és un home irlandès que es va traslladar a Catalunya l’any 2014 i té un currículum professional que comença per la indústria de la música. Més tard va endinsar-se en l’àmbit del desenvolupament de negocis (Business Development) i en l’estratègia comercial, comunicacions i mediació, així com una àmplia experiència de 20 anys en gestió. Va establir l’empresa a la Ribera d’Ebre que tractava de la gestió de negocis eCommerce multilingües. Més tard, a principis del 2016, va crear 3delsarcs. L’empresa està registrada a Espanya sota el seu nom comercial de “I.H.C. Mora 2016 S.L.”. Com a director general, William personalment administra i supervisa tots els comptes i relacions amb els clients. Però, per descomptat, la seva feina i el bon funcionament de l’empresa depenen de tot l’equip. Per nosaltres, gaudir de la feina és el més important.