Els primers passos

UNA DECISIÓ I SOLUCIÓ SIMPLE

Envieu-me un correu electrònic a wjcooke@gmail.com amb una breu descripció de la seva empresa i els seus productes i serveis. En un dia o dos tractaré de revisar tota la informació i, si hi ha oportunitat de progressar-hi, el següent pas serà organitzar una videotrucada a Skype, presentar-nos formalment i començar el procés d’aconseguir la venda directa a un nou mercat de més de 50 milions a Europa i 200 milions a Amèrica Central i del Sud.

Ens movem entre Europa i les llengües europees, però no podem ignorar els 200 milions de castellanoparlants d’Amèrica Central i del Sud, per això hem revisat i analitzat cada consulta de nous clients potencials amb la intenció d’ajudar-los a crear un nou mercat global pel seu producte o servei. Principalment ens centrem en Europa i les seves llengües: de moment, en l’espanyol, el francès i l’alemany.

Si està interessat en expandir la seva pàgina web eCommerce online a escala internacional, tal com nosaltres ho estem de proporcionar un servei brillant online assequible per a tots els nostres clients sense importar la mida de la seva empresa, aquesta és l’empresa que necessita. Som una empresa petita que ens adrecem a les empreses petites i mitjanes amb una pàgina web d’eCommerce online en anglès que estan disposats a expandir els seus mercats online, econòmica i eficaçment.

Així, doncs, si creu que és la millor opció per a la seva empresa només cal que m’enviï un correu electrònic per iniciar el procés de progrés en el seu negoci. wjcooke@gmail.com

LA MILLOR OPCIÓ PER ATRAURE ELS COMPRADORS INTERNACIONALS…

ÉS QUE ELS VENEDORS HAN DE PARLAR LA SEVA LLENGUA.