Servei de subscripció

Creem, promocionem i gestionem exactament la mateixa pàgina web i el compte de Facebook que té actualment en anglès però en castellà. Duem a terme totes les traduccions de consultes de correu electrònic, així com també els comentaris de Facebook. Per una altra banda, administrem els comptes dels anuncis en línia en castellà: anuncis de Google, de Bing, de Facebook i altres campanyes de màrqueting de continguts.

Se’l assignarà un account manager que treballarà conjuntament amb el director gerent. Aquest procés el guiarà cap a un nou mercat d’un mínim de 46 milions de persones online a Europa – (35,6 milions online a Espanya i 10,8 milions d’hispanoparlants online per tota Europa) i, a més, 22 milions de comptes de Facebook a Espanya. Per a promocionar la seva empresa, gestionem i promocionem activament la seva pàgina web. Així, doncs, es tracta de tenir el seu propi equip d’administració de la pàgina web en castellà, el qual té un registre d’èxits assegurat. Tots els costos es basen cada mes pel modèlic preu de menys d’1€ a l’hora.

Càrrec per servei pel mes del calendari 520€ + 21% d’IVA = 629,20 €
Pressupost mensual de màrqueting online (com a mínim) 90 €
(El Facebook, l’Adwords i el Bing són essencials per les campanyes mensuals de màrqueting en castellà)

(Comissió de vendes del 7,5% pagables cada mes). Només s’activa un cop al mes després d’haver generat un mínim de 719,20 € en vendes, que és equivalent a un mes de tarifa del servei.

Total

Preu de llançament (preu garantit pels primers sis mesos de servei)

719,20 € al mes, tot inclòs

699 € al mes, tot inclòs.

El nostre equip personalitza el seu llançament online a Espanya i al mercat d’hispanoparlants a Europa i més enllà, i li gestionem per menys de 20 € al dia, que és el cost equivalent d’un expert de pàgines web o d’un tècnic de xarxes socials a temps parcial amb salari mensual. Per la seva part, obtindrà un tècnic en informàtica assignat i la gestió i el desenvolupament de l’empresa eCommerce amb el seu registre corresponent. També, li assignem un account manager que s’encarregarà de la gestió diària del seu compte de Facebook en castellà i de tots els correus electrònics dels clients, a més a més de totes les traduccions en les consultes de correu electrònic i de les publicacions de Facebook (en condició de les necessitats dels clients, que s’inclou al servei de subscripció).

SI US PLAU, RECORDI: LA TAXA DE SUBSCRIPCIÓ ES REALITZARÀ DESPRÉS QUE COMENCEM LA GESTIÓ DE LA PÀGINA WEB, D’AQUESTA MANERA POT TENIR UN CONTROL COMPLET DES DEL PRIMER DIA i podrà veure en funcionament la seva nova pàgina web i la pàgina de Facebook en castellà abans de fer el primer pagament.

Ens associem amb empreses eCommerce que s’ajusten al nostre model de negoci (QUALSEVOL EMPRESA AMB UNA PÀGINA WEB DE COMERÇ ONLINE) que, per descomptat, no tenen el temps, la mà d’obra, el coneixement o la llengua o simplement creuen que no tenen el pressupost. Al primer mes t’ho preparem de forma gratuïta i et dupliquem la pàgina web per a fer la versió en castellà. I, després, al començament del segon mes o tan aviat com la pàgina surti a la venda, es paga la primera quota de subscripció mensual.